torstai 13. syyskuuta 2018

Muistoja kesästä 2018

Heippa!

Nyt ollaan taas postauksen parissa ja pahoitteluni, että viimekerrasta on jo aikaa. Nyt, kun rupeaa jo syksy tekemään tulojaan, voidaankin tehdä jo kesämuisto postaus! 

Kesässä parasta oli yhteinen aika läheisten kanssa ja oma aika. Myös lämpimät ilmat olivat mukavia, sillä eihän meillä Suomessa aina ole kesäisisi niin lämmintä 😁  Kun oikein ajattelen mitä kaikkea olen kerennyt tekemään, olen oikeastikin saanut aika paljon aikaiseksi. Toteutin pitkäaikaisen haluni käydä rullaluistelemassa ja se oli todella kivaa! Ulkoilin myös todella paljon ja aikaa riitti oleskella myös koirienkin kanssa. Mitään sen suurempia kesäreissuja en tehnyt, sillä aika ei riittänyt - oli myös muuttohommia kesän aikana. 



Näytän teille tässä samalla kesältä ottamiani kuvia. Sain mielestäni otettua koirastani todella ihanan kuvan järvenrantaa vasten! Tämä kuuluu yhtiin lemppareihini tällä hetkellä.

Minun kesääni kuului myös ruoka, niin kuin varmaan monen muunkin kesään. Grillasimme ja kokeilin myös uusia kokkauksia. En halunnut mennä Subiin syömään, vaan tein itse omat patongit kotona. Ostin valmiit patongit kaupasta ja paistoin vain täytteet väliin ja nam!


Olihan minulla aikaa myös kokkailla kahvillekin jotain. Tämä on mokkapaloista sovellettua versioita, jonka päälle on vain laitettu kuorrutteen lisäksi tummaa-/vaaleaasuklaata sekä suolapähkinöitä. Voitte varmaan arvata kuinka kauan tällainen pelti kesti? No, ei edes kolmea päivää pidempää 😂 



Myös yhtenä iltana vietettiin aikaa pihalla ilta-auringossa ja itse keräilin päivänkakkaroita kuviin ja hiuksiini. En ole mikään taitava hiuksia laittelemaan, mutta mielestäni tämä oli jo ihan hyvin onnistunut ja ainakin kesäinen kampaus!



Sisustin myös asuntoa uusilla asioilla ja ideoin tulevaa uutta asuntoa varten. Unisiepparit ovat todella kivan näköiset sekä suloiset. En ole muuten vieläkään kerennyt tekemään sitä unisiepparia, josta sanoin tekeväni postauksen 😓 aika ei ole vain riittänyt..

Kaikin puolin oma kesäni on mennyt loistavasti ja ihanasti. Paljon olen kerennyt asioita tekemään ja nauttimaan. Nyt vain tulevaa syksyä kohti ja odotellen sitä, että saa pukeutua lämpimästi!


- Emmi

Ei kommentteja:

Istutaan hetki kahvilla

Joulu 2018

Heippa!  On jo tovi kun kirjoittelin viimeksi, mutta nyt olen taas joulu aiheisen kirjoituksen parissa vaikka joulu onkin jo mennyt. Joul...