tiistai 15. tammikuuta 2019

Joulu 2018

Heippa! 

On jo tovi kun kirjoittelin viimeksi, mutta nyt olen taas joulu aiheisen kirjoituksen parissa vaikka joulu onkin jo mennyt. Joulu meni todella nopeasti, mutta kerkesihän sitä silti viettämään. 



Meillä oli sisällä oikea kuusi, niinkuin aina. Nykyisin itselläni on tapana hakea itse kuusi metsästä ja pystyttää se omaan kotiini koristeiden kera. Tänä vuonna en ostanut paljoa koristeita, vain nämä kuvassa olevat ihanat lumihiutaleet! Oli niin kauniit, että oli pakko ostaa!

Jouluna sain paljon upeita ja tarpeellisia lahjoja; blenderin, vaatteita ja astioita. Nyt voin tehdä smoothieita ja olen kyllä tehnytkin joka aamu! Kiitollinen kaikista lahjoista joita sain vaikka en mitään toivonutkaan :) Joulu ruokakin oli todella hyvää! 


Joulun aikana tein testinä kaakaot ja otin niihin kuusesta karkkikepit lusikoiksi ja tuomaan makua. Laitoin myös vaahtokarkkeja päälle ja oli todella hyvää! Suosittelen kokeilemaan.


Entä millainen Joulu Sinulla oli? Saitko toivomasi lahjat vai toi voitko edes mitään? :) 
Hyvää alkanutta vuotta 2019!

-Emmi

Ei kommentteja:

Istutaan hetki kahvilla

Joulu 2018

Heippa!  On jo tovi kun kirjoittelin viimeksi, mutta nyt olen taas joulu aiheisen kirjoituksen parissa vaikka joulu onkin jo mennyt. Joul...