perjantai 29. kesäkuuta 2018

Minun aamuni/aamurutiini

Heips!

Tässä postauksessa pääsette minun aamuuni ja seuraamaan hieman, mitä oikein aamuisin teen ja kulutan aikaani. Aamuni eivät ole mitenkään jännät tai erikoiset, ihan tavalliset ja joskus jopa tylsät. Tässä on rehellisesti oma aamuni, joka yleensä toistuu aina seuraavinakin päivinä samanlailla.

Herään yleensä todella aikaisin, yleisimmin 7 aikaan niin kuin tänäänkin vaikka ei tarvitse mihinkään lähteä. Aamuihmisiä kun olen 😃
Joskus jos tarvitsee johonkin heti aamusta lähteä niin silloin on vasta herätys päällä, muina aamuina ei oikeastaan. Puen heti päälleni pitkän t-paidan ja lähden kahvin keittoon. Kahvin keittäminen on aamurutiineistani se ensimmäinen ja tärkein itselleni. Keittymisen aikana selailen yleensä Facebookin lävitse nopeasti ja katson uutiset.
Kahvi kun on saatu kuppiin, menen sohvalle viltin sisään. Selaan YouTubesta videoita ja katson sieltä mieleisimmät, jotka katson samalla kun juon kahviani. Yleensä katson niitä, jotka olen pistänyt tilaukseen.


Tähän saattaa vierähtää jopa tunti, kun katson videoita ja juon kahvia. Joskus jopa haen uuden kupin kahvia ja jatkan videoiden katselua. Tämän jälkeen avaan tietokoneeni ja tulen tänne blogiin katsomaan omia juttujani ja tarkastamaan tilanteen. Joskus aloitan kirjoittamaan uutta postausta tai ideoin seuraavaa. Tänä aamuna mietin jo seuraavaa postaustani, mutta sen jätin vain ideoimiseen, kirjoitus tulee vasta myöhemmin. Tässä vaiheessa saatan katsoa sähköpostini ja sitten sulkea koneeni.

Aamua tässä vaiheessa on vierähtänyt yleensä 1,5-2 tuntia niin kuin nyttenkin. Nyt olisi vuoro kasvoille ja niiden puhdistamiselle. Käytän aamuisin 2 kertaa viikossa cup o' coffee kasvonaamiota ja tänään oli sen vuoro.


Olen aikaisemmin tästä tehnytkin postauksen, joten käy se tsekkaamassa tästä linkistä mikäli haluat! Tätä käytin tänä aamuna, annoin sen kasvoillani olla 5-10min ja iho tuntui heti paljon paremmalta ja heränneeltä. Tämän jälkeen on myös hyvä rasvata kasvot kunnolla!
Rasvan kuivumisen jälkeen laitan hiukseni nutturalle ja tähän väliin tulisi pieni meikkaus, mutta tänään en meikkiä laita, sillä en koe tarvitsevani sitä tänään. Aamurutiinini loppuvat tähän, sillä tämän jälkeen lähden jo kaupoille hoitamaan asioita.

Aamuni eivät ole mitenkään erikoisia ja ne yleensä ovatkin samanlaisia keskenään. Pääsitte tutustumaan tänään aamuuni ja tietämään vähän millaisia muutkin aamuni ovat 😊

Pst! Tuleva postaus tulee koskemaan askartelu juttuja! Ole kuulolla, mikäli askartelu jutut kiinnostavat.

-Emmi

Ei kommentteja:

Istutaan hetki kahvilla

Joulu 2018

Heippa!  On jo tovi kun kirjoittelin viimeksi, mutta nyt olen taas joulu aiheisen kirjoituksen parissa vaikka joulu onkin jo mennyt. Joul...