torstai 5. heinäkuuta 2018

Matkamuistoja

Heippa!

Pahoitteluni jo heti alkuun, että tämä ei ole lupaamani askartelu postaus, mutta se on vielä vaiheessa ja tulossa myöhemmin!

Olen muutama vuosi sitten käynyt ulkomailla pariin otteeseen. Katselin kameran kuvia ja huomasin matkakuvani, jotka toivat muistoja reissuista mieleen. Nyt jaankin teidän kanssanne yhdeltä matkalta muistoja sekä kuvia.

Matkakohteena oli silloin Kanariansaarien Las Palmas, jossa olimme viikon verran. Kerkesin näkemään vaikka ja mitä ja jäi paljon vielä näkemättä. Majoituimme ihan ok hotellissa, jossa oli oma parveke auringonottoa varten. Pihalla hotellilla oli myös oma uima-allas, joka ei tosin kuvassa näy vaan jää piiloon vasemmalle puolelle.


Ensimmäiset pari päivää menivät tutustuessa lähiympäristöön ja ruokakauppoihin. Kävimme jo ensimmäisenä iltana kävelemässä rannalla ja katsomassa millaista siellä on. Rannan yläpuolella meni 'katu', jotka pitkin pystyi kävelemään ja näkemään maisemia. Silloin illalla oli hieman tuulista sekä pilvistä, toisin kuin aamulla.




Ranta itsessään oli jo todella suuri ja jatkui kokoajan vain pidemmälle. Siellä myös tuuli todella paljon ja hiekka pöllysi silmiin.






Meillä oli hotellilla mahdollisuus laittaa ruokaa, mutta halusimme myös käydä ulkona syömässä iltaisin, jotta näkisimme myös millaista ruokaa oli tarjolla. Suosikki paikaksi valiutui yksi ravintola, jossa oli todella mukava henkilökunta sekä ruoat olivat hyviä. Hotellilta ei ollut edes pitkä matka kävellä siihen.


Pikku putiikkeja oli paljon hotellin lähettyvillä ja rannan lähellä. Sieltä sai ostaa ruokaa, vaatteita ja jotain pikku tavaraa esimerkiksi matkamuistoiksi.


Yhtenä päivänä halusimme nähdä paikallisen hautausmaan. Kanarialla hautaus näytti toimivan ihan eritavalla, mitä Suomessa. Ihmisiä ei haudattu maahan vaan seiniin.


Myöskään kukkia tai muitakaan ei kovin paljoa näkyny, eniten oli puita ja palmuja. Joissakin kohdin kasvillisuutta, edes puita ei ollut. Kävimme myös toisella rannalla taksilla (taksilla meno oli muuten yllättävän halpaa!). Toisella rannalla oli hienoja hiekkaveistoksia!



Reissu toi paljon uusia muistoja ja hetkiä. Oli monia suomalaisia samaan aikaan ja hotellin respan mieskin tuli tutuksi. Opin tästä reissusta todella paljon, vaikka siitä onkin pari vuotta jo aikaa ja lähden kyllä joskus uudestaankin! Viikossa ei kerennyt kovin paljoa kiertää kaupunkia, mutta näimme silti riittävästi; ostoskeskuksen johon pääsimme shoppailemaan, rannat, kadut, ravintolat, hotellit ja tietysti paljon uusia maisemia!

Onko sinulla jotain ulkomaan matkan muistoja? 


-Emmi

Ei kommentteja:

Istutaan hetki kahvilla

Joulu 2018

Heippa!  On jo tovi kun kirjoittelin viimeksi, mutta nyt olen taas joulu aiheisen kirjoituksen parissa vaikka joulu onkin jo mennyt. Joul...