tiistai 2. tammikuuta 2018

NYX-meikkejä

Moi,
Halusin tämän postauksen aiheeksi ottaa meikit, ja nimenomaan NYX-merkkiset meikit. Haluan kirjoittaa mielipiteeni ja käyttökokemuksen parista tuotteesta. Olen siis ostanut nämä kaksi tuotetta n. vuosi sitten, ja tuotteiden loputtua on tullut muodostettua jonkinlainen mielipide niistä. Huom, tämä on vain minun mielipiteeni!
Kävin siis n. vuosi sitten ostamassa NYX:in settings sprayn ja matta huulipunan. Mattapunista olin kuullut niin paljon hyvää ja kaupassa niitä oli tosi paljon tarjolla, en osannut päättää minkä niistä valitsisin. Settings spray oli toinen, minkä valitsin sillä siihen aikaan käytin meikkivoidetta ja halusin sen pysyvän koko päivän naamassani. (Tästäkin olin kuullut paljon hyvää.) 



Otetaan ensimmäisenä settings spray. Tuote lupaa mattapintaisen lopputuloksen ja pitkän keston. No täyttikö tuote lupauksensa?
Voin sanoa että kyllä! Purkki on juuri sopivan kokoinen käteen, joten saat painettua sitä yhdellä kädellä. Tuotetta tulee riittävästi yhdelläkin painalluksella kasvoille.
Toisinaan tunsin omat kasvoni tuotteen jälkeen välillä märille, johtuiko se sitten liian monesta painalluksesta (1-2) vai annosteliko pullo silloin sattumalta liikaa tuotetta.
Miinuksena tuote ei peittänyt kiiltoa niinkään ja kyllä itselläni ainakin lähti meikkivoidekin ajanmittaa kulumaan.
On tämä silti ihan kohtalainen tuote.


Mattahuulipuna lupasi mattapintaista tulosta, joka levittyisi huulille hyvin. No pitikö tämäkin lupauksensa?
Itselläni ainakin piti, tuote oli helppo levittää, mutta itse jouduin laittamaan sitä muutaman kerroksen. Mattapinta tuli ja plussana tämä tuoksuu hyvälle! Tämä on sävyssä SMLC 16.




- Emmi

Ei kommentteja:

Istutaan hetki kahvilla

Joulu 2018

Heippa!  On jo tovi kun kirjoittelin viimeksi, mutta nyt olen taas joulu aiheisen kirjoituksen parissa vaikka joulu onkin jo mennyt. Joul...