perjantai 5. tammikuuta 2018

Löytöjä kaupasta! /1

Moi,
Teen blogilleni sarjan nimeltä ”Löytöjä kaupasta!”. Tämä olkoon blogini ensimmäinen osa tätä sarjaa! Sarja sisältää eri kaupoista löytöjä, mitkä ovat mielestäni hyviä tai erikoisia ja jotka haluan teille jakaa.
Tämän sarjan postaukset voivat olla lyhyitä tai pitkiä, riippuen ihan tuotteesta. Postaus tulee aina silloin, kun olen löytänyt jotain uutta ja mainitsemisen arvoista. 
Mutta, mennäänkö jo ensimmäisen osan pariin?

Tämä tuote on mielestäni kaunis ja yksinkertainen. Löysin tämän alennuksista. Kyseessä on kynttilänjalka, joka on hopeahkon värinen.
Tämä pienempi maksoi 1e (normaalihinta 2,99e), joka oli mielestäni halpa. Isompi olisi maksanut 2,5e (normaalihinta muistaakseni 5e). Nämä kynttilänjalat ovat yksinkertaisia ja ehkä ensisilmäyksellä tylsän näköisiä, näitä voi kuitenkin esimerkiksi tuunata oman mielen mukaan. Itse kuitenkin säilytän nämä nyt ihan tällaisenaan. Jos joskus koristelen nämä, teen kyllä siitä postauksen!
Lisäksi näihin kävin ostamassa pitkiä kimaltelevan hopeita kynttilöitä, jotka sopivat mainiosti kynttilänjalkoihini! 
Pelkällä kynttilän värillä nämä näyttävät jo niin kivoilta!


Tässä oli ensimmäinen osa Löytöjä kaupasta!-sarjastani. Minulla on vielä lisää jemmassa joista kirjoittelen, joten kannattaa olla kuulolla!☺️







- Emmi

Ei kommentteja:

Istutaan hetki kahvilla

Joulu 2018

Heippa!  On jo tovi kun kirjoittelin viimeksi, mutta nyt olen taas joulu aiheisen kirjoituksen parissa vaikka joulu onkin jo mennyt. Joul...