keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Löytöjä kaupasta! /3

Moikka!

En ole kauheasti käynyt shoppailemassa parin kuukauden aikana, mutta nyt yksi päivä kävin alennusmyynneillä ja löysin pari tuotetta, jotka haluaisin ottaa tähän sarjaan mukaan.
Edellisissä löytöjä kaupasta osioissa on ollut kynttiläjuttuja, mutta nyt pois kynttilöistä! 😁 Ai niin! Mikäli haluta käydä katsomassa edellisen löytöjä kaupasta tai se on jäänyt välistä klikkaa tästä katsoaksesi se.

Mutta nyt tämän osan pariin. Kävin shoppailemassa vaatekaupoissa, koska en ole pitkään aikaa ostanut itselleni mitään kivaa vaatetta. Alennukset olivat odotettua huonommat, netissä on mielestäni paremmat alennukset mitä kaupoissa. No, löysin kuitenkin New Yorkerista erään tuotteen.



Punaisen collegepuseron, jossa oli läpimentävät renkaat hihoissa ja pitkä kaulus.


Kaulus ei kuitenkaan liian pitkä ollut, hieman normaalia pidempi. Tämä tulee mukavasti hieman kaulaa pitkin.

Hihoissa oli tällaiset, joista näki lävitse, mutta ei kuitenkaan liikaa. Mielestäni ihan kivat yksityiskohdat tässä paidassa! Otin tämän koossa M, koska tykkään enemmän väljistä kuin tiukoista paidoista, tämä oli juuri sopivankokoinen silloin. Eikä tämä maksanutkaan kuin 4,95€. Löysin täältä myös alusvaatteita, mutta en niitä nyt esittele.

Sitten vaihdoinkin kauppaa H&M:lle, jossa ei mielestäni ollutkaan niin hyvät alennukset mitä porukka väitti. Heidän nettikaupassaan oli paljon paremmat alennukset mitä liikkeessä. No, löysin kuitenkin sieltä yhden paidan myös.

Tämä kiinnitti heti huomioni, sillä tämä oli pitkä, sanoisin että t-paitamekko. Itselläni ei vielä valkeaa isoa paitaa ollut kaapissa, sillä olen ostanut tähän mennessä vain tummaa.


Kaulus tässä oli normaali ja tehty mustalla kankaalla, mikä oli kiva. Tämä oli mielestäni hyvännäköinen ja mukava, sillä yltti minua polviin asti. Tätä pystyy pitämään t-paitamekkona kesällä tai talvellakin käärittynä lantiolle. Hintaa tällä oli 7€ alennuksessa.

Mielestäni ostokset onnistuivat hyvin ja löysin itselleni kivoja vaatteita pari. Odotan vain, että pääsen myös käyttämään niitä. Tai no, punaista collegepuseroa kerkesin jo testaamaan, mutta en valkeaa paitaa. Odotan sen testaamista jo innolla ja sitä, että pääsen yhdistelemään siihen vaikka verkkosukkahousut ja pitkähihaisen!



-Emmi

Ei kommentteja:

Istutaan hetki kahvilla

Joulu 2018

Heippa!  On jo tovi kun kirjoittelin viimeksi, mutta nyt olen taas joulu aiheisen kirjoituksen parissa vaikka joulu onkin jo mennyt. Joul...