sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Piinattu Yön Talo

Moi,
Kuinka moni teistä tykkää lukea kirjoja? Minä ainakin joskus, jos löytyy joku mielenkiintoinen kirja. Nyt olisin tällä hetkellä aloittelemassa uuden kirjan lukemista. Tai no.. olen aloittanut tämän jo vuosi sitten, mutta on jäänyt kesken joten aloitan kirjan alusta. Innostus kirjojen lukemiseen tuli takaisin, kun löysin tämän vanhan kirjani uudelleen ja huomasin, että se on jäänyt kesken. Tietenkin jäi vaivaamaan etten tiennyt miten koko kirja loppuu tai mitä siinä tapahtuu.

Kirjan nimi on: Piinattu yön talo 4, kirjoittaja P.C. Cast & Kristin Cast. (Äidin ja tyttären kirjoittama vampyyrisarja).


Pakollinen osa minkä haluan kertoa on ensivaikutelmani kirjasta. Ulkonäkö kirjalle on mielestäni täysi 10. Kuva on kaunis ja mielenkiintoinen sekä hienosti kuvitettu. Tykkään myös, että kuvitukseen on valittu tummat sävyt. Kirjahan on äidin ja tyttären kirjoittama, jonka jo ylempänä mainitsin. Tämänkin vuoksi haluan kirjan lukea, sillä haluan nähdä mitä äiti ja tytär voi saada aikaan kirjan muodossa.
Kannet ovat muuten mattapintaiset paitsi tähän on myös tehty mustalla kiiltäviä kuvia. (Näkyy kirjan vasemmassa yläkulmassa.)

Kirjojen lukemisella pystyy rentoutumaan ja sulkemaan itsensä todellisuudesta sekä hypätä mielikuvituksen pariin. Myös ennen nukkumaanmenoa kirjan lukeminen tuo sinulle nopeammin unen.
Itse olen tätä kokeillut, että luen mieluummin kirjaa ennen nukkumista kuin lukisin puhelinta. Nukahdin silloin nopeammin.
Kirjan luettuani loppuun tulen kertomaan kokonaisuudessaan mielipiteeni ja ehkä myös tulevaisuudessa tulee muitakin kirjapostauksia!

Saatte myös kommentteihin ehdotella millaisia postauksia haluisitte minun tekevän, pyrin toteuttamaan niistä suurimmanosan!



- Emmi


Ei kommentteja:

Istutaan hetki kahvilla

Joulu 2018

Heippa!  On jo tovi kun kirjoittelin viimeksi, mutta nyt olen taas joulu aiheisen kirjoituksen parissa vaikka joulu onkin jo mennyt. Joul...