tiistai 17. heinäkuuta 2018

Löytöjä kaupasta! /4

Heippa!

Kävin tässä vähän aikaa sitten kiertelemässä vähän kirpputorilla. Matkaan ei sieltä lähtenyt harmikseni mitään, sillä siellä oli aika huonosti tavaraa tai ihmiset olivat laittanut rikkinäisiä esineitä/vaatteita myyntiin. Kuitenkin toisesta kaupasta löysin jotain, joka minulta puuttuu..

Ostin teelaatikon, johon saa laitettua teetä säilytykseen. Olen etsinyt sopivaa purkkia/laatikkoa siihen tarkoitukseen ja nyt se löytyi! Vaikka olenkin enemmän kahvi ihmisiä, tykkään silti juoda iltaisin välillä teetä ja varsinkin nyt, kun löytyi ihana teelaatikko.


Pääliosassa lukee 'It's always tea time'. Kuten jo tästä kuvasta huomaa, sisäpuolella on kolme lokeroa, johon voi lajitella teet halutessaan.




Laatikon sivuosassa oli kiinnitetty pieni laatta, jossa on teksti 'Tea Box, All you need is love & tea'. Mielestäni tämä oli kiva yksityiskohta, kuten myös vieressä näkyvä pieni 'maalaus'.


Ostin myös tietenkin teelaatikkoon teetä ja nimittäin muumiteetä. Nämä ovat hyvänmakuisia ja alkupakkauksessa on aina jokin teksti. Näitä on neljää erilaista.


Nyt minulla on teelaatikko, josta on mukava iltaisin ottaa teetä. Mielestäni tämä oli myös kivannäköinen ja sopii myös hyvin pöydälle.
Hintaa tällä teelaatikolla oli 10,50€ ja muumiteellä 2,70€.

Ei muuta kun teetä nauttimaan!

- Blurry

Ei kommentteja:

Istutaan hetki kahvilla

Joulu 2018

Heippa!  On jo tovi kun kirjoittelin viimeksi, mutta nyt olen taas joulu aiheisen kirjoituksen parissa vaikka joulu onkin jo mennyt. Joul...