perjantai 15. kesäkuuta 2018

Wish tilauksia

Heips!

Nyt on luvassa wish tilauksia, jotka taisin aiemmissa postauksissani sanoa. Näissä kestikin hiukan tulla, mutta ei anneta sen häiritä. Mikäli joku haluaa niin voin myöhemmin lisätä linkit tuotteisiin.
Tilasin siis seinätarroja sekä seinävaatteita yms. Tässä postauksessa kerron kokemukseni wishin seinätarroista ja seuraavassa seinävaatteista.

Etsin mieleiseni seinätarrat ja valinnaksi kohdistui linnut ja unisieppari. Ensimmäisenä postiluukusta tuli lintuaiheinen seinätarra. Paketissa tuli mukana taitetut tarrat isolla arkilla ja siihen päälle kontakti muovi suikale sekä tietysti ohjeet. Päällystin tarrat kontakti muovilla ja leikkasin ne yksitellen irti, sitten vasta laitoin tarrat seinään. Tällainen siitä tuli.



Mielestäni tämä on hienon näköinen ja sopivan iso. Vaivaahan oli leikata ne erikseen irti, mutta se nyt on pieni miinus eikä se ollut edes pakollinen. Yksi miinus puoli on se, että jotkin kohdat rupeavat repsottamaan, sillä liimapinta niissä kohdin on huono ja seinätarra-arkki oli taitettu pakettiin ja tarroissa oli hieman ikävät taitokset. Muuten tämä seinätarra on todella hyvä!
Hintaa tällä tarralla oli 2€ ja postikulut 1€ eli ei kovin paljoa edes maksanut.

Sitten on unisieppari seinätarra tekstillä. Paketti oli pakattu hyvin pehmeän tötterön ympärille ja tässä ei ollut ikäviä taitoksia. Tämänkin paketin mukana tuli kontakti muovi, mutta tätä en päällystänyt vaan kokeilin mennä ilman muovia. Laitoin nämä suoraan sopivalle paikalle seinään. Seintarrassa on unisieppari lintuineen tekstillä 'Let my dream catch your love'.



Tarra kiinnittyi hyvin eikä repsota, tässä oli parempi liimapinta kuin toisessa seinätarrassa. Mielestäni tämäkin on kivannäköinen eikä ole mitään miinus puolia. Hintaa tällä oli 2€ ja postitukset olivat 1€.

Mitä mieltä te olette? Ja onko teillä wishiltä tilattuja seinätarroja?

Ensi wish postauksessa tulisi olemaan tilaamani seinävaatteet!



- Emmi

Ei kommentteja:

Istutaan hetki kahvilla

Joulu 2018

Heippa!  On jo tovi kun kirjoittelin viimeksi, mutta nyt olen taas joulu aiheisen kirjoituksen parissa vaikka joulu onkin jo mennyt. Joul...