lauantai 5. toukokuuta 2018

Lush

Moi!

On pitkä aika, kun viimeksi kirjoittelin tänne, mutta nyt olen täällä taas. Haluaisin kertoa teille yhdestä tuotteesta mielipidettä. Shoppailin vähän netissä ja halusin tilata uudelleen Lushilta kahvinaamion, tämä on siis aiemminkin minulla ollut ja pidin siitä jo silloin. Halusin kuitenkin testata tätä uudelleen. Pistin tilaukseni menemään ja sitten odottelin paketin saapumista..

..paketti saapui paria päivää myöhemmin. Pääsin jo innokkaasti avaamaan sen. Ja tässä, on tilaamani tuote;


Pienessä, kätevässä ja somassa purkissa, joka on riittoisa. Otin tämän pienemmän purkin, sillä tiesin, että tämä kestää omassa käytössä kauan. Plussaahan näissä tuotteissa on, että nämä ovat käsintehtyjä sekä vegaanisia (luonnontuotteita).


Tuote tuoksui ihanasti kahville, kun purkin avasi. Tykästyin tähän jo hajun perusteella uudelleen. Ja purkki oli aivan täynnä, mutta olen kerennyt jo pari kertaa siitä ottamaan, sillä enhän muuten pystyisi tätä postausta teille kirjoittamaan.


Tuotteessa olevat tummat pisteet kuorivat naamaa. Oman käyttökokemukseni jälkeen aion jatkossakin tätä tilata. Tuote on helposti levittyvä, pieneen tilaan menevä, ihanan tuoksuinen... Ja tänäkin aamuna laitan itselleni tämän naamion ja nautin kupposen kahvia!

Plus! Tilauksen mukana tulee joskus pieniä testeri purkkeja. Itsellenikin tuli! Näissä on nimi valmiina kirjoitettu ja sivuilta pääsee itse katsomaan mikä se on ja mihin tarkoitukseen. Tämä on mielestäni kiva lisä!




- Emmi

Ei kommentteja:

Istutaan hetki kahvilla

Joulu 2018

Heippa!  On jo tovi kun kirjoittelin viimeksi, mutta nyt olen taas joulu aiheisen kirjoituksen parissa vaikka joulu onkin jo mennyt. Joul...