maanantai 5. helmikuuta 2018

Ystävänpäivä kortteja

Moi,
Halusin ennen ystävänpäivää tehdä ystävänpäivä postauksen ja päätin toteuttaa sen korttien merkeissä. Joten tässä teille pari ideaa ystävänpäivä korttien tekemiseen!

Tässä on tarvikkeita, joita käytin korttien tekemiseen. Tusseja, narua, eri värisiä pahveja... Eiköhän näistä saa jonkinlaisia kortteja aikaiseksi.


Halusin tehdä pinkin yksinkertaisen kortin ilman ylimääräisiä koristeita. Tarvikkeina tähän leikkasin sopivan palan kortiksi suuremmasta pahvista ja taitoin sen kortin malliseksi. Tämän jälkeen otin puisen sydämen joka oli maalattu valkoiseksi ja pujotin punaista narua siihen.


Mittasin sopivan pätkän ja sommittelin sitä korttiin. Aikomuksenani oli kiinnittää se etuosaan, joten tein kortin yläpuolelle keskikohtiin reiän, josta naru mahtuisi menemään. Tämän jälkeen piti sommitella kuinka keskelle, alas tai ylös sydämen halusin roikkumaan. Sitten vain solmin sen siihen kiinni.
Kirjoitin erilliselle valkoiselle paperille runon ja liimasin sen kortin sisäpuolelle. Sydämen kohdille tulee oma nimeni.



Tässä onkin sitten tämä ensimmäinen kortti tehtynä! Yksinkertainen, mutta kivannäköinen! Tästä voit tehdä mieleisesi ja tuunata ideaa.


Sitten on vielä toinen kortti. Aloitetaanpa sekin! Tähän halusin enemmän sisältöä. Tästäkin kortista halusin pinkin ja näettekin tarvikkeet tästä. Leikkasin sydämet erillisestä pahvista jo valmiiksi.



Sommittelin suuremmat silmät suuremmalle sydämelle sekä pienet taas pienelle sydämelle. Sittenkun oikea kohta löytyi, liimasin ne vain kiinni.



Tämän jälkeen liimasin korttipohjalle tekemäni sydämet ja kortti olikin valmis! Tämäkin oli niin helppo tehdä ja mielestäni ihan söpön näköinenkin!


Molemmat kortit olivat yksinkertaisia sekä helppoja tehdä. Jospa sait tästä ideoita omaan ystävänpäivä korttiisi. Näitä oli mukava tehdä. Ehkäpä innostun pari muutakin korttia tekemään ja niistä teen varmasti uuden postauksen!




- Emmi

Ei kommentteja:

Istutaan hetki kahvilla

Joulu 2018

Heippa!  On jo tovi kun kirjoittelin viimeksi, mutta nyt olen taas joulu aiheisen kirjoituksen parissa vaikka joulu onkin jo mennyt. Joul...