maanantai 22. tammikuuta 2018

Uutuus tuote meikkipussiin!

Hei,
Kävin tässä lähipäivinä etsimässä itselleni meikkituotetta kulmakarvoihini. Ennen käytössä oli NYX:in kulmakarvageeli, pienessä sekä kätevässä muodossa. Mutta kerronpa teille kauppareissuni tarinan!

Menin tuttuun tapaan Sokokselle asioimaan ja etsimään uutta NYX kulmakarvageeliä. Hyllyissä oli pelkästään värejä sekä läpikuultavaa geeliä. Sopivasti oli myyjä vieressä täyttämässä kyseisen merkin tuotteita hyllyyn, joten kysyin häneltä apuja.
Enää ei kuulemma NYX:illä ole tätä kulmakarvageeliä, netistä löytäisi ehkä muttei ollut siitäkään niin varma.
Halusin ehdottomasti samaa vastaavan geelin, joten kysyin löytyykö vastaavia. Hän ehdotti minulle L’Oréal Parisilta vastaavanlaista.


Tämä on isompi puteli mitä NYX oli, joten plussaa oli. Muistaakseni tämä oli tummin väri, mitä oli saatavilla joten valitsin tämän. Hintaa en muista tarkalleen, mutta olisiko ollut 9e luokkaa. Kuitenkin samoja hintoja edellisen kanssa.


Harja sekä varsi tässä on tämänlaisia, pidempi kuin edellisessä. En ole vielä varma onko tämä pidempi varsi parempi vaiko se lyhyempi. Alussa ainakin tällä pidemmällä oli hankaluuksia levittää, kun tuntui niin huteralta! Itse tähän väriin olen tyytyväinen ja on jopa parempi mitä NYX:illä oli. Ei lähde päivän aikana kulumaan tai leviämään, ei edes vaikka lunta sataisi. Tämä lähtee hyvin pesussa pois. Ei ole paakkuinen.
En keksi tähän mitään negatiivista muuta kuin varren pituuden, en ole siitä niin varma vielä! Ja sekin, että kauanko tämä kestää on vielä kysymysmerkillä, saas nähdä. Pystyn vielä myöhemmin kertomaan kokonais arvosanani tälle tuotteelle, kunhan olen käyttänyt tätä enemmän kuin pari päivää 😃



- Emmi

Ei kommentteja:

Istutaan hetki kahvilla

Joulu 2018

Heippa!  On jo tovi kun kirjoittelin viimeksi, mutta nyt olen taas joulu aiheisen kirjoituksen parissa vaikka joulu onkin jo mennyt. Joul...